Born this way. Word

Hej.
Dehär klippet är de säkert många många som skrattar åt. Jag kan förstå att man lätt ironiserar detta när de är en ung pojke i sina bästa år som hoppar runt i sina hemmagjorda moves med en banan som microfon, de klart att de är underhållande.
Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag ser dehär, jag ler och känner hopp om att man gör precis de man vill göra. Vad jag förstår så är Lady Gaga hans stora idol då han kan hela låten i minsta detalj och har ett armband där de står GAGA på. Han brinner starkt för att skapa och sjunga, och han äger ju på det! Denhär killen ska jag tänka på, han symboliserar energi för mig.


Ohej!

Här sitter man en tisdagskväll, och har precis genomfört dag nummer 1 efter ledigheten. Jag lyssnar på "Bleeding Love - Leona Lewis", så ser de ut just nu. Ä nu bytte jag till "Run - Leona Lewis" istället.

Dagen med knögligt D. Nya inskolningsbarn på jobbet hela tiden, rätt hektiskt faktiskt, känns som man aldrig riktigt hinner landa och faktiskt göra något vettigt. Tidig dag blev de allafall, väldigt skönt då jag slutade klockan tre.
Sen blev de hem en stund innan skolan, vilket utlöste rätt mycket ilska och ångest, jag ville rent ut sagt sluta plugga.
Alltså, att jobba heltid på förskola där de e 12 barn mellan 1-3 år gamla (där den största delen är nya barn som de tar tid med) tar rätt mycket på krafterna, energin är liksom slut när man kommit hem och fått landa. Men NEJ, då ska jag iväg till skolan, två dagar i veckan ser de ut så. Och den kursen jag går kräver väldigt mycket plugg utanför dessa satta tider då jag befinner mig i klassrummet.

Jag har själv satt mig i denna sits. Jag håller på att plugga in ett betyg jag har IG i och detta kommer så fint leda mig till större och fler möjligheter till vad jag sen vill bli.
De jobbiga är ju bara att ha förståelse då de som mest behövs. Som nu. Jag är bara arg på att jag inte får ihop de så som jag vill!

Allt löser sig
Jag är bra


Imorgon får jag lön

Oj nu blev de mycket på en gång. Jag vill så mycket ibland, speciellt när dagen leder mot sitt slut har jag märkt. Jag skulle kunna skriva en lång lista. Men eftersom de e så mycket smågrejer så blir de nästan aldrig något gjort, och då kommer jag bara må dåligt att se allt jag INTE gjorde..

Just nu vill jag läsa, jag vill spela sims, jag vill måla mina naglar, jag vill ringa en vän, jag vill läsa en väns blogg, jag vill ta en kvällspromenad, jag vill skriva dagbok, jag vill kolla bigbrother, jag vill kissa.. men jag måste egentligen plugga, å herregud. Kommer jag hinna med allt dehär?
Och då va vi där igen, att jag oftast behöver tid till reflektion, och då skiter de sig rätt så bra här ju. Inte för att jag behöver reflektera över hur kissandet gick, men ja, lite mellanrum där de finns tid att andas och gå över till nästa del.
Jag menar, om jag ska spela sims så tar ju de hela kvällen.. men allt de andra då då? Va hände där, dehär e stressande. Prutt.

Jag ska skriva en lista, och så kan jag fortsätta imorgon med de jag inte hann.
Frågan är ju vad jag gör medans jag inte hinner med de jag egentligen vill göra?

Puss

Tomatsoppa en röd måndag

Godkväll alla påskmätta!
Har de varit en underbar helg? Jag tänker nog svara ja på den frågan, dehär vädret e ju galet, man KAN inte ha tjocktröja eller ens en tunn jacka på sig i solen, blir för varmt. Jag gillare.
Jag har haft en bra påsk, mycket godis, mycket mat (mest sill), mycket glädje och mycket bilder. Mycket av de mesta, de kan va bra, speciellt sånnahär helger som denna.





Nu ska jag äta middag, ute i kvällssolen,
De kommer mera..
HEJ!


Världens typ längsta helg




Sol

Godmorgon! Sitter på jobbet, en timme för tidigt, hade ingen aning om när jag började. Glömde å kolla på de ändrade schemat i fredags, va rätt sugen på helg då. Så för en gång skull känner jag ingen stress, eller påvägen hit cyklade jag rätt snabbt men ändå, NU är jag inte stressad, har tid att coola ner mig.

Dagen ser varm ut, och rätt lång. Möte på jobbet från 16-19, men de kommer gå bra. Vädret gör mig på bra humör. Men något jag saknar e att ta en lång vårprommenad, inte gjort de ännu. Får se till å göra de i påsk.

Ha en fantastisk dag nu alla
Puss från mig


Söndagskyrkan hos mig

Vilken jäkla söndag, jag är helt slut.
Jag har insett att jag inte klarar av för mycket under en och samma dag, och jag vet inte om de e jag som e konstig eller om de är så för alla.
Jag är en "sån där" som är väldigt eftertänksam, ibland e de bra ibland inte. Ibland (ofta) sprängs mitt huvud men ibland blir allt till ett enda härligt flow.
Lite slutsatser behöver jag allting dra, och om jag inte hinner med de efter de första jag gjorde innan de andra kommer då kan de bli kortslutning. Kroppen skriker - Släng dig ner på marken och gråt, gråt Louise! Men de går ju inte alla gånger måste jag säga, been there.

De roligaste är ju ändå när jag sitter där, på kvällen och som vanligt sitter och sumerar dagen i huvudet. Spelar upp allting som en film, fast med väldigt många pauser, tillbakaspolningar och framåtspolningar. Plötsligt inser jag hur allting låter och ser ut, ingenting är egentligen någon big deal, men för mig har de blivit de. Iochmed att jag inte fått tid till eftertanke har jag därför gjort allting till stora grejer, oavslutade projekt som blivit större och större och som slutligen lyckats få ner mig så långt att jag vill gråta. Konstigt men väldigt fascinerande hur man fungerar, hur alla fungerar olika.

Nu, när klockan väntar in slaget 20.00 kan jag faktiskt dra en bra slutsats efter denna dag. Jag heter Louise, och jag behöver eftertanke, det är viktigt för mig. Å andra sidan är de också något jag behöver jobba på för att minska en aning så de inte tar över mina känslor och tillslut min livsglädje, det är ingenting som tillslut ska få mig att sluta le, vilket de lätt kan bli.
Viktigt är att lyssna på sig själv, förstå sig själv och ta hand om sig själv. Jag gör de väldigt sällan, men är driven och medveten om detta: Övning ger färdighet och Ingenting kan stoppa mig.

Bra ord.


Jag en söndag


Nu ska jag möta upp min fantastiska pojke och så ska vi kolla på en lägenhet, ute på gärdet.
Tjollahopp!


Ut me're!



Hur fungerar MethodDraine Detox?
Den speciella kombinationen av örter i MethodDraine Detox för skonsamt ut gifterna ur kroppen. Varje ört som ingår i MethodDraine Detox stimulerar ett specifikt utsöndringsorgan i kroppens naturliga utrensningssystem. På samma gång som den driver ut och renar kroppen så stärker drycken kroppens försvar.

Varför är reningskurer nödvändiga för en god hälsa?
Ansamling av slaggprodukter kan ha negativa effekter på hälsan. De tröttar ut kroppen och lämnar den mer sårbar och öppen för angrepp eftersom de hindrar kroppens organ att göra sitt arbete. Därför är det av största vikt att rena kroppen och stimulera utdrivningen av slagg genom att använda speciellt utvalda renande örter.

Varifrån kommer ämnena som slaggar igen vår kropp?
Slaggprodukter kommer från en rad olika ställen. Huvuddelen kommer från maten vi äter – som ofta är överbelastad med fett, raffinerade tillsatser och socker – och de kemiska substanserna som ofta förekommer (bekämpningsmedel, tillsatser, färgämnen och konserveringsmedel).
källa: http://www.svenskhalsokost.se


Underbart. Jag har druckit från 1,5 till 3 liter i 7 dagar nu, och jag känner faktiskt hur kroppen börjar må bättre. De ända jag ska ge lite minuspoäng till e att finnar har pluppat upp i mitt ansikte, inte allt så dramatiskt som man nu kanske föreställer sig men någon röd liten prick härochdär. Men detta är ju självklart eftersom kroppen renar sig just nu, sköter sitt, de ska liksom ut nånstans så detta fenomen är ju bara naturligt, men lite trisst att de sker just i ansiktet.
Något som är bra är att basta, bada varmt och skrubba sig en gång i veckan för att sätta fart på kroppen och ömsa lite skinn. Jag älskar att både bada och basta, nackdelen är bara att jag blir så rastlös snabbt..

Så, till idag. Snart ska jag iväg på BodyBalance, får se vad de har att erbjuda. JUSTE! Jag måste berätta om Parkour-passet jag va på i fredags, de gör jag ikväll!


Puss lilla söndag

Fructiz

Åååå vilket väder! Jag vill inte sitta inne en sekund. Har precis ätit kladdkaka och glass, underbart gott, och vilken vårkänsla man får av att sitta ute och göra saker man vanligtvis sitter inne och gör. Jag blir så glad!

Laget vann förövrigt med 2-1 och jag ropade FBK!! FBK!! hahaha, de va mycket roligt, och jag tog 236 bilder.











Nu ska jag ta en dusch, piffa till mig lite och sen möta upp Marcus och Patrik.
Puss


FKB

Nu ska jag iväg å titta på Philip, min fantastiska lillebror som ska spela fotbollsmatch på Storamossen. Jag skiver mer när jag kommit hem!

Hejdå alla lördagsglada! Puss

Kick

Jag har exem över hela armarna, nässelutslag i ansiktet och över armarna, sen har jag också ont i magen. Jag fick allt dehär under loppet av 4 timmar, ungefär. Jag säger bara - STUDERA.NU
Herregud alltså, dehär känns som något jag borde kunna hantera (gillar förövrigt inte ordet "borde"), men tydligen inte. Fast varför borde jag kunna hantera dehär? Ibland tror man ju på allvar att man e nån slags superhjälte som e hård som sten, klarar allt. Önskan går inte alltid i uppfyllelse. Inte för mig och inte just nu.

Har lite planer nu iallafall, och efter allt så känns de faktiskt lättande. Magontet har släppt lite.

Imorgon är de fredag, och jag ska hoppas på mindre exem och hjärtslag.
Godnatt våren


Babe a la 2011

Joggingtur check! + situps & armhävningar
Härligt de e med å starta ett nytt liv, tro de eller ej. Jag kör en Detoxkur nu i 20 dagar, började i söndags, så nu är jag igång, snart på topp, haha. För er som inte vet vad Detox är så ska jag förklara de en dag, imorgon kanske..
Jag tar också nya tag i träningen och sockersuget. Träning minst 3 ggr i veckan och inge sockersött förutom i måttlig mängd på lördagar. Dehär låter ju som en dröm.

Ni ska få följa med mig på resan till beach 2011, haha!
Nu ska jag duscha, sen sova.

Godnatt människor

Nobody could ever replace you

Robyn e väll förtjusande? De flesta verkar va rätt trött på henne, samma med Veronica Maggio. De är inte jag ska ja tala om för er. Och inte Britney Spears heller för den delen.
Dessa damer e vad som pulserar i mina gröna hörlurar, så fort jag får chansen. Jag lyssnar alltså på Robyn just nu..

Dagen har varit bra, väligt lugn i jämförelse med förra veckan då allting kändes uppochnervänt. För er som är nya här, så jobbar jag förtillfället på förskola (dagis, för er gamla godingar som inte förstår va de betyder). De är underbart roligt måste jag säga. Barnen är från 1-3 år gamla på min avdelning, de e såååå mysigt, gullegull och gråtigråt hela dagarna. Passar mig perfekt just nu.

Ikväll, klockan 18-20.30 blir de skola, matematik B pluggar jag på utsidan.
GUD va tråkig jag är som bara skriver om vad jag gör. Vad jag tänker och tycker om saker som snurrar kanske e roligare att höra.
De kommer



Heeeejdååå!
PUSSS


Hej klockan 6

Jag kom precis hem från jobbet, efter en lång måndag. Men tiden har trots allt gått väldigt snabbt, konstigt de kan va ibland..

Nu tänkte jag lägga mig ner i sängen en stund, vila kroppen och samla nya kraften inför träningen som börjar kl 7. En timmes PowerStep blir de, är skiiiiiittaggad!

Ikväll får ni mer ord, och om ni är snälla - en bild
Puss!

Lalala, godnatt!



...

Första inlägg i denna

Spännande, precis lika spännande som de varit med att starta en nya bloggar förut. Kul med spännande händelser i livet, de uppskattar jag.
Ikväll är de lördag. Denhär helgen som jag längtat så efter, nu är den här, och har tillochmed kommit halvvägs redan. Hittils har den varit otroligt bra, utgång med jobbet, många timmars sömn och zumbaflås.

En sak.
Jag tycker om danska. Jag heter Louise. Mitt namn betyder hjältinna. Hjältinna på danska heter Heltinde. Därav mitt fantastiska namn på bloggen!

Här är en bild


RSS 2.0