Inkast

Söndagar e underliga, har säkert nämnt de förut. Man vill bara va, samtigit som man vill hinna med allt man vill göra. Söndagar får mig att må riktigt bra men också kan de få mig väldigt förvirrad, vet oftast inte vart jag ska börja när de e saker som jag vill göra, såhär många dessutom.
Jaja, jag ska iallafall sätta mig snart ute på ballkongen å läsa en skvätt, sen traska iväg till fältöversten, möta upp min älskling och införskaffa en drömbok och hårfärg. Vet dock inte vad jag ska ha för färg, de brukar lösa sig..

Så, mina vänner, en drömbok - vad e de? Checka in dehär
Blev ruskigt inspirerad. Är så trött på dagböcker/måbra-böcker där allting är så planerat och uppstyrt, man vet exakt vad man skriver och de känns som man sitter och bloggar, fast på papper, vilket e astrist, tycker jag. Denhär drömboken är ju grym, den är öppen för allt.
Så får vi se om den funkar lika bra för mig som de gör för fina Stina.



No name

Godmorgon mina små kycklingar
Idag är de fredag, och lite synd är de att man inte är lika exalterad som man är när man jobbar. Dagarna får liksom samma värde på semestern, vilket är på ett sätt en väldigt väldigt skön känsla. Men nu har jag faktiskt fått äran att ha något att se fram emot idag ändå, och hoppas och tror att ni också har! De blir en hederlig utgång, men en mycket god vän jag inte träffat så mycket sen hon kom tillbaka från att ha bott i USA ett år. Så denna kväll ska jag njuta av varje sekund, le och säga att jag saknat henne!

Innan kalaset börjar ikväll ska jag iväg och träna. Crosstraining på Sats. Älskar de passet, de är grymt roligt och väääääldigt svettigt, en duktig instruktör också på köpet, som peppar och är härlig. Har haft träningsvärk hela veckan sen jag tränade i tisdags, en liten gnutta fortfarande men jag kan iallafall gå nu.... Så nu jäklar kör vi!


Ecologica baby

Hej dudes!
Onsdag, lilla lördag. Ligger/sitter i soffan och väntar in mina livs första "egna" gäster. Ska gå och möta dem strax för att sen handla middag. För mig blir de sushi, och som jag LÄNGTAT hela dagen, wow.
En fantastisk kväll ser jag framför mig, solen skiner som aldrig förr, vilket e på tiden och sen får man träffa Cassandra som jag inte sett på dar azå. Blir en bra kväll.
Har städat hela lägenheten, känner mig som ett freak, är helt svettig, men kom på att de behövdes nog efter flytten. Jag har nog upptäckt en ny egenskap hos mig. Snudd på pedantisk (jag säger "snudd på" bara för att denna känsla e ny hos mig, lite skrämmande), jag blir alldeles lycklig när de e rent och fint. Haha, som sagt.. känner mig som ett freak.

Nu ska jag möta dem, sen ä.t.a m.a.t i mängder sen så e kvällen igång. Ska skratta mycket idag har jag bestämt mig för. Ta vara på varje ögonblick och ta vara på människor omkring mig. De gör mig lycklig, att se min omgivning lycklig.
Fred



iN tha house

Innan bilderna från photoshoooooten kommer bilder på nya lägenheten! Idag är dag 4 och jag e hur lycklig som helst. Har egentligen semester men jobbar nu några dagar på golftävlingen ute i kungsängen, de kliar lite i kroppen över att inte kunna få pimpa och städa lägenheten men snart så, snart e jag färdigjobbad och då jäklar ska jag ge mig själv en långdusch, långfrukost, långprommenad och avsluta någon kväll med ett (flera) glas rosé ute på ballkongen minsann. Ohej så bra dehär är! Och att vara sambo är nog de bästa som finns, jag älskar dig Marcus så de sprutar ur öronen.

Mina damer och herrar, Furusundsgatans skönhet!

























Hejhej från oss i soffan!
Puss

Photoshoot

Här får ni ett litet smakprov av photoshooten jag hade igår med Simona. Jag ska bara redigera bilderna lite snyggt så ska ni få mera! Yipiiiiiii, se så ni hoppar av glädje!

Ha nu en fin måndagskväll. Jag ska dricka vin


Munkö

Semster har hon och hon va ute i skärgården igår till idag. Hemma e hon nu igen och ska precis sätta igång en tvätt, sen duscha, sen invänta fästman.
Fred in, kärlek in


PLINGPLONG!

En grej, de e livsfarligt att bo i Bromma. Finns folk som på allvar ringer på dörren och öppnar dörren och sen springer iväg, skrämmer ju livet ur mig! Bra tajming att jag nu också är ensam i detta slott.
Tvi för ensamma nätter.



Beldina, min nya favvo




zZZzZzzzz

Nu. Nap.

Little star

Att må bra är ett val, ett val som du har ansvar över, där allt hänger på dig. Valet av synsätt, målsättning, drömmar, ansvar och respekt.
Frågan är ju hur man tar sig dit, till de att man förstår vad som gäller för att faktiskt respektera sitt liv och ta ansvar över de. Tålamod tror jag är något som man lätt glömmer bort, jag kan bara utgå ifrån mig själv och mitt tålamod e inte på topp asså.

Precis som den fysiska hälsan, du vet att du behöver springa några gånger för att förbättra konditionen (i detta exempel) och du känner genast då du sprungit en period att detta faktiskt stämmer. De är ansvar, över den fysiska hälsan.
Och då har vi den psykiska hälsan, som är minst lika viktig men som lätt glöms bort i brist på kunskap. Där tålamodet behöver hålla din hand hela vägen, eller rättare sagt e de du som behöver hålla tålamodet i handen.

Något att tänka på.

Oj

Hej vänner!
Sitter här i randig dress och lyssnar på denna fantastiska Veronica Maggio, oj va ja gillar henne.
Snart bär de av mot Götlaborg. Hämta storebror på jobbet, hämta lillebror på Arlanda och sen åka till en kompis landställe för att spendera natten där. Nu e de bara den sista packningen som ska kirras.
Oj va taggad jag börjar bli!


Allt har sin mening. Solen har tittat fram idag

RSS 2.0