Efter ett kilo vindruvor

Hurrni sköningar, säg något då, de e inte svårt.. tror jag. Jag behöver verkligen inspiration, säg en färg, säg ett samtalsämne, säg ett landskap, säg ett namn, säg en årstid, säg ett ord, vad som helst, tjör ba tjör.

Imorgon ska jag ut med jobbet! Är sjukt taggad. Vi ska bowla på "Rock and Bowl" på hornsgatan. Sen drar vi nog vidare till Marie Laveau eller till något annat skönt ställe. Pangkväll ser vi till att de blir, järngänget.

För att toppa allt detta ska jag berätta för er vad jag ska göra resten av helgen. Jag ska på THE BIG 4, tro de eller ej. I Götlaborg, åker redan på lördag och åker hem på måndag. På söndag smäller de på Ullevi. Metallica, Anthrax, Megadeath och Slayer. Frågan är ju när jag kommer kunna röra mig igen efter den kvällen?



Virveltrumman e igång

Godkväll

Något intressant..
Jag tänker mycket på dehär med min blogg, men jag lyckas ändå alltid skriva när de e sent på kvällen och jag egentligen borde sova = då jag varken har inspiration, kreativitet igång eller energi. Och jag som verkligen vill skriva och dela med mig av skoj å zånt. Tycker de ända jag tillslut skriver om är hur dålig jag är på att uppdatera och hur mycket jag har just nu runt omkring mig och varför jag inte skriver, T.R.I.S.T.

Intressant va.

Vi gör såhär, ni underbara människor som läser min blogg ska nu få vara med i detta, inget svårt. Berätta för mig vad ni vill höra ("se" i textform dårååå), vad ni vill att jag ska analysera och snacka kring, vad ni tycker jag ska berätta här, helt enkelt. Säger jag som verkar ha skitsvårt med de.. men försök, få igång mig lite, behöver inspiration som sagt. Ni har nog iallafall något ni skulle vilja läsa om/få reda på. Kör bara.



¡Hola!

Nu ska jag säga hej till Sofia, håll i er. Eftersom hon (på riktigt) bönar och ber om dehär så ska hon få en liten hälsning. Till dig Sofia, bara dig:

Hola chica
. Jag sitter här och undrar vad du gör just nu.. städar gör du inte, de gjorde du igår, kanske degar framför tvn eller något i den stilen, tror inte du gör så mycket, känner på mig att just nu e de inte mycket rörelse i din tillvaro. Regnet de öser de, solen går upp å ner, spinn bara spinn bara spinn natten lång.
Nej Sofia, ärligt. Dehär får räcka. Får anstränga mig mer en annan gång.
Eller ja! dehär klippet vill jag att du kollar på!!

http://www.youtube.com/watch?v=ctVmNbVu2KA


-

Hopplös kropp
Driven och påväg mot E.V
De blev mörkt sent inatt

-

Hopplös kropp
Driven och påväg mot E.V
De blev mörkt sent inatt

natt iStockholm


Hohoao

Vilken dag mina vänner!
Eller dagen har kanske inte varit speciellt speciell men precis just nu så känner jag känslan av lättnad. 1 - jag har varit på toaletten, 2 - jag har ringt till tele2 och kirrat de mesta som e knas med min telefon och abonemang. Sånt vill jag klappa händerna till, tänk att man kan va såhär vuxen ibland.. Imponerande.

iKväll då, vad ska man göra? Rulla tummar, blanda detox, läsa bok, ta ett bad, spela sims, räkna pengar (haha), klippa håret, träna, titta på spartacus, skriva dagbok, titta på klockan. Ja de finns några grejor jag skulle vilja hinna me, om inte allt.. ne inte kolla klockan, men den punkten ingår i läggdags, vare sig jag vill eller inte.

Fortsätt och ös, imorgon är de fredag!


Som ni väntar

Hej alla!
Jag har inte kunnat skriva på ett bra tag, har inte haft internet på 3 veckor nu, vilket varit lite frustrerande, jo. Men nu jäklar, fan så skönt de e å va tillbaka. Spotify liksom? Känns som jag typ fått en present jag veeerkligen önskat mig (nörd).

Nu vet jag inte vad jag ska skriva bara för de. Känns som jag vill skriva allt som hänt under dessa 3 veckor, de e en hel del. Men de skulle ni aldrig orka läsa om.
Kan säga att jag klarade matten iallafall, ååå sån lycka, trodde på allvar de va kört för mig, rakt av. De va de bannemig inte, jag lever fortfarande på de om dagarna. Och att jag flyttar hemifrån snart! Från och med den 19:de Juli bor jag på schtekiga Östermalm och kommer att ligga och frossa i sol och vin sommaren ut på min balkong, hörde ni BALKONG.
Fantastiska nyheter.



Välkomna tillbaka mina odjur

RSS 2.0