30 grader

Hej, de va ett tag sen va.
Men jag lever och jag hoppas de e desamma med er. Om två, typ en dag åker jag till Alanya i Turkiet! Aaah shit va jag längtar. Lördagmorgon lyfter planet. Ska bli otroligt skönt och väldigt lägligt med lite semester just nu faktiskt.

Videoinlägget jag tänkt skänka till er, om drömmar och tankar kring mitt liv, de kommer, jag har haft lite annat att lägga energi på nu senaste tiden bara.



Och något jag vill tillägga här såhär kvällsvis är att jag har kommit undefund med så otroligt mycket nu senaste tiden i mitt liv, de har varit ifrån vilka vänner man bör prioritera till vilken väg som e bäst för att ta en promenad på rasten. Det är galet hur människor som anser sig vara ens vän kan bete sig, hur hon/han kan skippa så stora delar av vad faktiskt vänskap betyder, tillexempel respekt. Plösligt låtsas man som inget hänt, allting ska ju fungera (tänker man). Tillslut när kroppen och tålamodet inte orkar med inser man att de inte e som de ska och att jag faktiskt inte BEHÖVER dehär. Tackålov!

Godnatt

Nu ska jag packa, wuhuhuhuhuuuue!

En efterlängtad helg

Hej!
Igår blev jag stucken av 5 nålar samtidigt, sugen på godis och sen illamående efter FÖR mycket. En otroligt bra dag hade jag, men min underbara grabb och oss.
I fredags va vi över på middag hemma hos Marcus bror Niklas, Niklas fru Anna och hans son Linus. Vi hade de hur mysigt som helst. Vi åt typ världens godaste oliver till försnacks (jag som vanligtvis inte äter oliver), måste ta reda på vad dem hette. Sen åt vi en mycket god middag då de va grillat, kändes som de va sommar igen. Och som stolt tillfällig nykterist fick jag en blåbärsdryck, väldigt spännande.. prova om ni inte gjort de ännu, och perfekt om man inte tänkt att dricka alkoholhaltig dryck, den är både god och superdupernyttig. Här kan ni kika på den.

Nu ligger jag i soffan med täcke och lyssnar på favoriten, Paolo Nutini. Ska snart bege mig ut i luften, en powerwalk skulle inte sitta fel. Ska svänga förbi apoteket samtidigt och kirra lite bepanthen för tatueringen.
Ni får bild när den frisknat till!
Ta hand om er!





Doppelkul

Här har ni mitt adhd/alzheimers-klipp där jag då försöker med all min kraft att försöka hitta något att prata om men genast kommer på något nytt, eller ja.. bara e allmänt virrig.




Och här är de knäppa, när de liksom bara blir trist.. tänk så fantastiskt vacker man är i vissa stunder, hade man underskattat. Synd.



Hurrni, Godnatt nu mumsbitar

Att prata till någon i tomma intet

Godkväll mina kära vänner!
Har precis spelat in 3 videoklipp som jag tänkte lägga upp, något utav dem iaf.. men har insett att jag bara e konstig, haha, alltså antingen försöker jag vara seriös och snacka om något - men kommer liksom aldrig  till saken.. eller så bara flippar jag ur, märkt att de blir så om jag spelat in några på raken (de e alltså inte dem klipp ni sett).
Jag ska skärpa mig, ska försöka hålla mig till "en sak i taget", eller bara se till å visa er hur jag rullar när jag e rastlös.

Ikväll kommer ni få två klipp. Ett utav varje, men den första är då en sån där jag aldrig kommer till skott. Som sagt.
Och juste! Vore grymt skoj om ni typ hjälpte mig lite på traven in i denna glamorösa videobloggvärld, kanske fråga någon fråga eller be mig prata om något eller ja, ni hänger med. Ni som gör de, eloge


-

No matter gay, straight, or bi,
Lesbian, transgendered life
I'm on the right track baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
Chola or orient made
I'm on the right track baby
I was born to be brave

Video video video



Hopsi hopsi

Nu är de fredag mina damer och herrar. Helg från och med ikväll, känns kul faktiskt, eftersom jag börjar bli bättre så kan jag nog ha en härlig hederlig helg. Ska hitta på något skoj, lutar åt kräftskiva imorgon.

Något jag känner nu efter att ha varit hemma en vecka är hur man på något sätt, ändå fast man valt att vara hemma och kurera dig, för man har förstått att de liksom inte funkar, att man liksom bär på någon stress att man inte är på plats. På den plats man tycker att man ska vara. Vilket egentligen är helt fel, den plats man ska vara på när man inte mår bra e ju faktiskt hemma. Dum man e ibland, eller rättare sagt dålig man e på att ta sig själv på allvar. Kanske ska säga JAG istället för MAN, jag har ju ingen aning om hur du beter dig när du e sjuk, men såhär är de med mig. De e ju något jag behöver jobba på, inte värsta grejen men ändå, att kunna slappna av medans man e sjuk och hemma e nog ett plus, går tillochmed snabbare att bli frisk då om man tänker logiskt.
Ibland går inte allt in där de ska.... (thats what she said)

Jaja, jag e trött på att vara hemma, börjar tillochmed bli trött av att se mig själv i spegeln, hemskt va? Egentligen inte konstigt, så jävla trött och grå (å röd runt nosen) som jag ser ut kan väll inte någon höjdare för någon syn. Nej imorgon ska jag se till å piffa mig och göra mig så snygg jag bara kan, dra i mig lite nässpray, vitaminer och hostmedicin så ska allting gå bra!
Weehyu!


Mamma

Mamma opererades igår, och allting gick galant. Vart så lycklig i kroppen av att se henne må bra och av att höra att allting gått bra. Hon log och skrattade, de gjorde mig alldeles varm!
Mamma, jag e så stolt över dig för de du gått/går igenom, att du trots all motgång ser framåt och är stark!

Nu ska ta en dusch, skulle nog vinna pris för svergies sunkigaste just nu.
Hej!


Dag 4, och jag börjar möggla

Nej hurrni, mina vänner, nu e jag trött på dehär me å va sjuk. Hemma från jobbet e ingen höjdare, speciellt inte när man trivs så bra där. Blir hemma hela veckan ut nu och min fundering över dehär.. är faktiskt, hur mycke snor och allt som hör till producerar kroppen när man e förkyld? På allvar, jag vill veta.

Jag ska se till att få lite luft idag, ta mig en lunkande promenad runt kvarteret känns nog som en bra idé. Börjar bli trött på denhär soffan, och tv:n, och sängen (ne de va lite å ta i), man kanske ska köpa en ny soffa och en ny tv, med inga pengar JA! Bra jäkla idé Louise. Ringer Marcus nu på en gång, han e ju faktiskt på IKEA så får vi se hur han resonerar kring detta. Snaaart har jag e nyyy tttttv och eeen nyy soooofffa som e sköööööööööön!
(not)

Jag e trött, och rastlös. Ni förstår, säg att ni förstår.

Onsdag

Hej!
Jag e fortfarande sjuk, förkylningen vägrar ge sig av. Konstigt dehär, som om den bröt ut ordentligt dag 2 jag va hemma, inge kul alls.
Mamma opereras idag också, som grädden på moset, just nu ligger hon under uppvaknande så allt e redan klart. Hon åkte på en elakartad tumör, vilket har skakat om familjen en aning. Men nu hoppas vi på att allting e borta å frid och fröjd. Om inte annat så blir de bra.

Jag undrar hur jag ska göra med morgondagen. Om jag ska ta mig till jobbet eller inte, känner mig ju fortfarande hängig. Och tänk vilken tur man har som har ett jobb som INTE ALLS är krävande, varken fysiskt eller psykiskt... tjollahopp.

Nu ska jag tänka
herå!


Nu när jag ändå e igång

Jag kör på med videoinlägg nummer två.
Denna gång med lite mer markerade påsar under ögonen.



Sooov vind o vatten

När man e hemma och är sjuk e faktiskt inte allt erlände, jag har något slags syndrom att jag blir lite överaktiv istället, speciellt om jag e hostig/snorig och har huvudvärk, en förkylning. Då blir jag liksom jättekreativ, känns som jag plötsligt fick all tid i världen. Men oftast när jag ger mig in på något så inser jag snabbt att de blir lite för mycket. Men de finns saker man pallar. Saker man får tid till, som jag tycker e väldigt skönt.

Man får tid till att:
1. Skriva till vänner och bekanta man kanske inte alltid hinner
2. Spela Sims
3. Måla naglarna, noggrant
4. Glo apatiskt på tv (behövs ibland)
5. Sminka sig fult/knäppt (har varit lite av en hobby, inte gjort de på ett tag nu, men skoj e de.. om man orkar) om man redan har detta intresse kan man vidareutveckla de med att sminka någon annan, kanske man ska hoppa på marcus när han kommer hem!
6. Blogga
7. Sova HUR länge som helst på mornarna, grymt
8. Sova när som helst?

Jag satsar oftast på de två sista, dem e bra.
Hej!

Premiär på sjukdag! Tjoho



Så kan de gå, haha! Jag tycker iallafall att jag skötte mig väldigt bra, faktiskt första gången jag gör detta. Eller jag drev för en tid sen om "fjortis-videobloggare", dessa klipp va då en gnutta extremare, väldigt roliga däremot.
Men här ni mig, varsågoda.. eller nått.

PUSS

,

Jag älskar dig mamma
Du är min hjälte



annat ord för Nils i plural

Hej nissar. Jag är hemma ifrån jobbet, åkt på en förkylning som inte alls trivs i kroppen, för en frörkylning brukar ju göra de...
Nu ska jag spela Sims, de va inte igår.

Smisk påre

Liv i bilder senaste veckorna

























Tack för nu mina gullebullar


RSS 2.0