we're perfect


whrAAAAAAAAAAAA

Phju, vilken dag mina vänner. Lång dag. Tänk så fysiskt utmattad man kan bli av hög ljudnivå, de är ju inte skoj alls, tänk om jag får tinitus nu? AMAGAD.
När jag är trött blir jag nämligen väldigt ljudkänslig, och efter en sånhär dag där ljudnivån har legat och pressat snäppet över max så är man inte glad tillslut. Vart liksom arg på tunnelbanetanten "dididing nästa thorildsplan" TYST!
Och varför, på allvar, har jag tv:n på just nu? varför?

Jag ser verkligen fram emot att sova.
Godnatt


jag behöver er nu, smk

Jag hittar ju inte skivjäveln där bilderna finns på. Jag sover på saken. E inte på bästa humör heller så de bästa nu e nog bara att sova, Godnatt gott folk.

Dream dream dream

Jag har lovat bilder ifrån photoshooten ju, de kom jag på nu! Ska sätta igång med de ikväll. Bilderna är underbara.

Igår vart de Visfestival, bastu, bad, kräftskiva och nilé cily! Grymt mysigt kväll ute i Sigtuna med en del av släkten. Kusinerna hade odlat massa roliga saker som paprika och citron, de gjorde mig inspirerad. Har börjat drömma om att ha en stor trädgård med egenodlade grönsaker, frukter och blommor, en vacker dag.
Vill att min balkong ska se ut som en trädgård eller kanske tillomed en djungel. Kanske sent påkommet nu? Någon som har tips och råd om balkonggrönska under denna tid på året så får ni gärna dela med er av dem! jag e urkass på sånt.



Nu ska jag ta en promenad till Strandvägen, möta upp Marcus och sen fortsätta promenaden ut till Gröna Lund. Tror jag svänger förbi fältöversten en snabbis om jag hinner, e så himla shoppingsugen, vill rensa ut hela garderoben och bara fylla på med nytt inför hösten. E så trött på allt jag äger och har, känns som jag har samma kläder varje dag, usch, nä en rejäl uppryckning behövs i garderoben.

Ha en häli söndag!

Utropstecknets vecka

Jag har fått jo-obb la la la la la laaa laaa! Allting har varit väldigt omständigt denna vecka, en tuff vecka med olika besked från överallt. Både bra och mindre bra besked. Helgen är efterlängtad med andra ord.
Jag har sökt till universitetet, både stockholm och södertörn men kom inte in någonstans. Hade samtidigt bara en vecka (denna vecka) att jobba sen va de slut på de. Så med andra ord skulle jag inte gjort ett shit nu. MEN, en arbetskollega som precis tackar ja fick ett annat jobberbjudande han hellre ville ha och vips! hade jag en plats. Grymt.

Ikväll nalkas de kräftskiva i Sigtuna med familjen med bad och bastu, men först Visfestival i Märsta.
Bilderna är ifrån sista semesterhelgen då jag och Marcus hela släkt + min mor och far var ute på Delsholmen och Möja och hade de så jäkla bäst.





Ha en fin helg människor, ta vara på och njut av varje minut!

Gabbe, flytta inte till danmark!





Tack för ikväll!

Classic. Utgång på iNgång

Nu ska jag möta upp Alice och Johanna, de blir riktigt bra. Vi möts utanför Victoria och om du ser detta nu tycker jag du ska pallra dig dit du med! Ingen dum ide med andra ord.
Puss


Marcus morgon

Såhär började dagen för min otroligt vackra pojkvän. Orättvist att se ut såhär sekunden efter att man vaknat,  men ja, smällar man får ta. Jag får ju äran att titta på honom iallafall.
Om de nångång startas ett TopModel-program för grabbs, så SKA jag skicka in "ett bidrag" och jag vet att han kommer komma långt, utan tvekan.

Utöver denna ljuva utsida bär han på en stor och varm insida, tack för att du finns.
Nu ska vi powerwalka en timme, sen sola, äntligen sol, bra daaaag!




-

Mina damer och herrar! Louise egna drömbok, wihiiiii!
Godmorgon vackra värld



RSS 2.0