Torsdag, nu kör vi!

Early one mornin' while makin' the rounds
I took a shot of cocaine and I shot my woman down
I went right home and I went to bed
I stuck that lovin' .44 beneath my head

Got up next mornin' and I grabbed that gun
Took a shot of cocaine and away I run
Made a good run but I ran too slow
They overtook me down in Juarez, Mexico


Went right back to bed

Tjollahej
Nu är min korta vecka avslutad. Imorgon och fredag är jag ledig "ledig". Imorgon har jag fullt upp hela dan med plugg och dyrlikt, sen e de prov 16.30-20.30 å så ska de bli nått av de..
Fredag ska jag träffa aaaalllllllllllice! Sen hälsa på på förskolan där barnen jag ska sitta barnvakt till på kvällen går. Sen sitta barnvakt, hele kvällen. Härliga dagar (förutom matten).



Mycket siffror i mitt huvud just nu. Snurrsnurr
Snart e jag tillbaka mina vänner
Jag tycker om er


De blåser en storm över jorm

Godmorgon, tisdag.
Om 30 min börjar jag jobba och om 15 min måste sätta mig på min cykel, så e de me de.
Idag och imorgon kvar att jobba, resten av veckan e jag ledig, från jobb iallafall. De blir jäkligt skönt.
Kände att ni behövde veta de.....

ha en bra dag!

Waka

Ännu en gång fick jag skatteåterbäring från karman. Från 1 timme och 34 min kvar att spela min musik har jag nu 3 timmar och 34 min! Wow


Dehär me å..

Vara glad, nöjd, bra, snygg och smart. Hur känns e när man pratar om sånt? Direkt e man där, e jag allt dehär? Har jag de som "krävs".
Jag har börjat undra, vad de egentligen är som krävs? Jag har liksom tappat bort mig någonstans på vägen, och jag e helt vilsen nu. Hur är man glad, hur är man nöjd, hur är man bra, hur är man snygg och smart? ALLT på en och samma gång, heregud, får ju svindel. Jag undrar nu om de inte bara räcker å va så glad, nöjd, bra, snygg och smart som man e, precis som man e. Klyshigt men de e ju så de e, vi är ju allt dedär, precis på de sättet vi är de. Du e snygg och jag e snygg. Deal.
Det finns nog en inneboende liten demon hoss oss alla dödliga. En demon "ett ego" som försöker dra ner på de vi känner i stunden, då vi är på vår topp, så jäkla svenskt. Ett ego som säger - Stop! Nu e du för bra för att vara sann, lugna ner dig katten! Och plötsligt sjunker man ihop.

De kanske hjälper med å jobba på å förstå att man duger precis som man e. Men bara kanske, kanske kanske kanske..
Allt tar sin lilla tid. Vissa saker går snabbt, som å typ äta upp en hel Ben&Jerrys chocolate fudge brownie och typ sätta på sin ultrasuperdupermegasnabba platttång som blir varm på en sekund.
Men inte dehär inte, dehär me å greppa att man duger.

Jag e jag, du e du, hon e hon, han e han. Är nog inte svårare än så.


Söndag-Söndag

Long time no see bitches.
Hoppas ni haft de bra, har tänkt på er (från och till). Jag har haft en hyfsat bra vecka, hänt rätt mycket nu på sistone, händer mycket hela tiden tycker jag, inne i någon sån period just nu.
För att sumera en vecka i mitt liv: Jobba, vara med marcus, gå på mattelektion, gråta lite över att jag inte vill plugga matte (tycka lite synd om mig själv med andra ord), smsa med kompisar, vara inne på facebook, äta mat, läsa bok, sova och för att inte glömma - pimpa min almanacka och dyrlikt med mina underbara färgpennor.

På torsdag är de nationellt prov i min mattekurs, får de hur de går. Man kan ju alltid skylla på att man gjorde sitt bästa.. Ska bli så fruktansvärt s.k.ö.n.t när de är slut! Å heregud, blir helt euforisk av tanken. Plus att Alice kommer hem typ DÅ, wow. Sen kommer Johanna hem bara en vecka efter, de kommande veckorna kommer nog vara bland de skönaste veckor på länge.


Run

Jag tar en paus denna helg, så ni vet.


Godnatt med en sång, kärlekssång


Pjiiiiing!!

Blev en tur ute i kändisspåret
Posade lite innan ba sådär, Sho


No picture

Woho, vilken dag. Fantastiskt skönt å ha ett jobb där man är ute 80% av arbetstiden, men ibland blir de lite mycket. Som nu, jag e helt slut i huvudet, e inte me alls. På vägen hem cyklade jag in i trotoarkanten..

Inlämningsuppgift 3 i matematik B kommer brinna i mina ögon från och med kl 18:30, då ska jag sätta mig och tjaffsa med den. Om ni är goda människor så får ni gärna ge mig en tanke om att jag ska kämpa på och inte ge upp, eller något annat snällt, de går bra de me, faktiskt.

Nu ska jag lägga mig i sängen. Som sagt så fungerar inte min hjärna som den ska längre, så jag tänkte ladda batterierna en stund. Är nog en bra ide.

Tja

2 + 3 = 4

Såja, idag e lektionen inställd, för min del. Jag kände att de inte va läge idag, inte min dag idag när de gäller matte (undrar fortfarande när den kommer..)

Blublbublbubb

Liksom alla tisdagar, liksom alla torsdagar, har jag samma magont idag. Jag ska till skolan, å plugga matematik, tjoho. Usch så tråkigt de e, måste hela tiden påminna mig om varför jag gör de, jag e liksom gråtfärdig varje gång jag ska åka, de e ju inte ok.
Som sagt, så är jag väldigt duktig på att förstora upp saker inom mig, känslor och tankar. De har jag nog gjort med just matten, att förstå att de bara handlar om gnäll är nog en sorts tröst. Jag bara larvar mig.
MEN DE E JU FORTFARANDE JOBBIGT! Det är precis sånnahär dagar/stunder då man önskar man va liten och man bara kunde slänga sig på marken och storgråta då man inte fick som man ville, utan att ens tänka på vad folk skulle tycka eller tänka.
Jag som vill va hemma ikväll..


Förstör inte mitt liv

Plötsligt fick jag 10 timmar istället för 8 timmar kvar att lyssna på musik på spotify? Kan de vara karman som betalas av?



Apropå ingenting. Eller egentligen väldigt mycket. Svartsjuka. Syndromet som bara grundar sig i rädsla och brist på självrespekt. Eller e de verkligen de de handlar om? Jag hänger inte med. De finns dem stenar i skon som skaver lite lite extra än andra, som kanske tillochmed är i precis samma storlek men har någon spetsig onsynlig sida. Fruktansvärt ont gör de, och man lyckas alltid dra ner hela sin värld på bara några sekunder på GRUND av dessa tankar kring just en speciell person.
Och jag e ju som jag e, jag tycker detta är väldigt intressant. Även fast de e pruttit jobbigt när känslan väl flyttar in i hela kroppen så funderar jag mycket kring vad de beror på, varför de e såhär, hur de verkligen känns. Vilket säkert leder till att jag förstorar upp saker, precis så lätt som man kan skrämma upp sig själv när man ligger i sängen i mörkret alldeles ensam. Jag har mig själv att skylla. Heregud

Nu ska jag läsa gott folk
Goingar va de. Puss

Beautiful people!

Hallå!
Vilken helg. Med strålande sol och varma vindar som pricken över i:t. Vänner och lugna stunder, utgång och nattmat, drickyogurt och smält choklad, härliga tankar och funderingar. Hela min helg har varit bäst.

Boken jag snackade om i förra inlägget heter "Konsten att få mentala superkrafter - av Henrik Fexeus" bra skit. Har läst två kapitel nu och jag blir glad så fort jag tänker på boken, haha lite fånigt men de e sant. De betyder nog att de e en bra bok. SJUKT intressant om inte annat. Precis de jag intresserar mig av så därför e jag lite extas, hihiuh.
Apropå böcker så beställde jag nyss 3 böcker från internet. Dehär känns lite konstigt, men jag tror jag upptäckt en ny sida inom mig. Läsarsidan.



Va precis å jogga också, fan så skönt de va. Nu börjar vi om igen för beach 2011, avtog lite där ett tag men nu jäklar ska de gå. De e dehär med godiset jag e så svag för. Ni får gärna peppa mig, genom snälla och roliga kommentarer!

Ni e goa, precis som jag
Hejdå!

iKväll

Så ska jag, Paula, Simona och Inez ses. Vi är på bilden i samma ordning. Vi fyra tillsammans har inte setts på ett tag, kan de vara 6 år sen?
Paula och Inez har jag inte sett på ett tag, Simona umgås jag ändå mer med. Jag ser verkligen fram emot kvällen. Vi ska ses på söder, och jag vet att de blir en bra kväll!



Jag ska berätta för er om en bok jag köpit för några dagar sen. Läst första kapitlet idag och den verkar ruskigt bra. Nödvändig och intressant. Ni kan försöka gissa vad de e för bok...

Nu drar jag till barbapapa blocks,
puss

Vänner

Dehär med kompisar och att skaffa kompisar. De är väldigt intressant har jag kommit på. Man märker plötsligt (förhoppningsvis) att man har ett val, vilket kan både vara skönt och jobbigt. Ett val där man har chans att välja de vänner och den väg man mår bra av, de som får just mig att le och må bra.

Jag vet vad jag behöver för vänner, vad för människor som är rätt och vilka som inte är rätt, för mig. Men alla gör vi prövningar som sedan går åt rätt riktigt eller tvärtom, de är så vårt liv ser ut, ur ett optimistiskt perspektiv så är de helt fantastiskt!

Jag vill nog ha sagt med detta att de är viktigt att lyssna till vad man mår bra av och inte göra saker för andras skull. De är lätt att falla dit, att falla tillbaka i gamla mönster. En väg som under lång tid blivit nertrampad är alltid lättast att välja då de skiter sig.

Nu ska jag sova
Godnatt gullbullar


!

Middagen idag blir pizza, fy helsikke så gott. Italiensk panpizza.
Skönt att de e måndag imorgon...


Bara en minut

Hejohej, nu är helgen snart slut mina vänner, och Veronica Maggios skiva har spelats kanske 20 gånger från första till sista låt. De har varit en bra helg.

Men något är de som får mig å vara så trött hela tiden, kanske inte hela tiden, kötta till de lite där, men stora delar av dagarna. Rätt irriterande. Jag äter iofs mina vitaminer/mineraler väldigt slarvigt, får nog bli lite duttigare på de. Och sen måste jag säga att jag varit så fruktansvärt dålig på dehär med godisfronten, å herregud, har nog ätit varje dag nu i över en vecka. Kanske e där svaret ligger, varför jag e så trött.
Skärpning.

Tur att de är söndag idag, för då är de måndag imorgon, alltid så lätt att "starta sitt nya liv" på måndagar, någon som inte håller med?

Hejdå kompisar

RSS 2.0